Piercing er blevet moderne

Populariteten af piercing smykker er voksende. Det er blevet moderne at bære disse smykker. Mennesker har til alle tider brugt forskellige former for kropsudsmykning. At have hul i øret har de fleste hørt om, men i de senere år er det blevet mere og mere almindeligt med en navlepiercing, tungepiercing, piercing i læben eller en ring eller stift i næsen.

Langsomt men sikker rykkes grænsen, for hvad der er acceptabelt i det offentlige rum. Det som vi synes er smukt i 2011 er ikke det samme som i 1935. Lige som badetøjsmoden ændre sig med tiden, så ændre moden inden for kropsudsmykning sig også.

Den store badedag

Kropsudsmykning er en kendt metode til at øge attraktivt og personlighed

Mange mener at piercing smykker ser godt ud og giver den person som bære dem mulighed for at at fremhæve en bestemt kropsdel ved at dekorere den med et særligt smykke tilpasset nettop det sted på kroppen. Det er ikke bare noget vi lige har fundet på men har faktisk været brugt i mange kulturer gennem flere tusind år.

Efterhånden er det blevet både billigt, stilfuldt og moderne at have en piercing. Selvsagt vil mange mennesker gerne se smarte ud og imponere ved at have sans for mode og trends.

Som nævnt har huller i ørerne været en udbredt trend i mange år. Andre kropsdele der har vundet popularitet som genstand for piercing smykker er tunger, øjenbryn, navler, eller overlæben.

En piercing er et indgreb i kropen

Når man vælger at udsmykke kropen med en piercing er det vigtig at selve piercingen bliver udført så sikkert så muligt. Der er trods alt tale om et indgreb i kroppen, også selv om det bare er et hul i øret. Det er måske derfor nogle især fra den lidt ældre generation har svært ved at acceptere de nye tendenser. Men faktisk behøver det ikke være så voldsomt. Se på denne video hvor nemt det egentlig er at lave en navlepiercing:

Piercing Online

Du kan finde masser af piercing smykker på internettet. Der findes efterhånden en del online-butikker specialiseret i piercing og piercing smykker i det hele taget. Foran skærmen kan du derfor finde et stort udvalg af navleringe, næseringe, ringe til øjenbryn og øreringe.

Piercing smykker findes i mange typer af materialer, design, farver, figurer, stilarter og størrelser, så giv dig god tid til at finde det smykke der passer dig. Du kan vælge mellem masser af designs og stilarter, så smykket passer til netop dit look og på den måde forbedre din stil og elegance. Hvis du læser dette indlæg, er der stor sandsylighed for, at det vil give dig en positive oplevelse af helhed, at dekorere din krop med et eller flere piercing smykker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Piercing er blevet moderne, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Reply

Your email will not be published. Name and Email fields are required.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>